Mijloace de transport în comun

Iată câteva detalii legate de mijloacele de transport în comun. Pentru a ajunge la Centrul de tineret de la Moeciu de Sus, trebuie să:

- sosiţi în Gara Braşov (dacă veniţi cu microbuzul, asiguraţi-vă că ştiţi unde trebuie să coborâţi pentru a ajunge uşor la obiectivul următor);

- vă deplasaţi la Autogara Bartolomeu. Pentru a ajunge acolo, trebuie luat autobuzul 23 barat (din Gara Braşov), a cărui staţie este undeva în partea dreaptă a gării. Coborâţi la Autogara Bartolomeu (punct de reper este stadionul, care este amplasat lângă Autogara Bartolomeu). Din Autogara Bartolomeu, microbuzele pleacă spre Moeciu de Jos din oră în oră până la ora 12.00, apoi din 30 în 30 minute. Moeciu de Jos este dincolo de Bran, iar costul unui bilet este 4 RON;

- luaţi un autobuz spre Moeciu de Sus. Din Moeciu de Jos pleacă autobuze spre Moeciu de Sus (ultima staţie este la aproape 2 km de Centrul de tineret), dar nu au un program precis şi vin destul de rar. Destul de sigure sunt cele de la orele 13:30 şi 16:00. Costul unui bilet este în jur de 2 RON.

În situaţiile în care nu va fi absolut nicio altă posibilitate, vom incerca să fiți transportaţi din Moeciu de Jos sau din Moeciu de Sus cu o maşină din tabără. Aceste situații, însă, vor fi excepționale.

Nota: Un alt mijloc de transport de la gara centrala Brașov la autogara Bartolomeu, este trenul, gara Bartolomeu este situată imediat lângă autogară. Prețul unui bilet la tren este 2,4 RON și se poate achizitiona de la casa 6 din incinta gării Brașov - trenuri către Zărnești, aparținând operatorului feroviar Regiotrans. Număr telefon informații Regiotrans este : 0730 119 670.


[Înapoi]