Toate anunțurile

(pentru a vizualiza toate anunțurile, folosiți săgețile din dreapta)

PERIOADA

Următoarea tabără va avea loc în perioada 25 - 29 august 2010 - tabăra biblică de vară - Moieciu

 

Înscrierile încep în data de 14 iunie 2010 și se vor face doar prin intermediul site-ului.

Validarea înscrierii în tabăra biblică se va face numai după ce sunt îndeplinite două condiții:

1. participantul completează și trimite *formularul de participare pe care îl primește la înscriere și

2. plăteşte cei 150 RON.

Cu alte cuvinte, locul este rezervat doar după ce se face plata! Plata trebuie făcută în termen de 5 zile lucrătoare după înscrierea pe site, altfel rezervarea este anulată.

Data limită pentru înscriere este 15 august 2010. Au prioritate absolută cei care pot veni pentru toată perioada!

ATENȚIE! Pentru echilibrul componenței taberei - băieții și fetele vor ocupa locuri în procente între 40% - 60%. Cu alte cuvinte, minim 40%, maxim 60% fete sau băieți!

 

COSTURILE TABEREI

Atenție. Preţul lenjeriei de pat este de 10 RON (pentru toată perioada), şi NU este inclus în suma de 150 RON.

Plata şi, implicit, înscrierea în tabăra biblică se pot face până în data de 15 august 2010, inclusiv (în limita locurilor disponibile). Plata trebuie făcută integral, pentru toate persoanele înscrise.

Puteţi plăti prin depunere în contul BCR, RO06RNCB0318024638580001.

În momentul în care veţi face plata în contul menţionat mai sus, vă rugăm să ţineţi cont de următoarele:

- Depuneţi 150 RON pentru fiecare participant.

- Când faceţi depunerea, solicitaţi funcţionarei de la ghişeul bancar să noteze la explicaţia depunerii numele celui pentru care se face plata (Exemplu: "Ionescu Paul tabără").

- Păstraţi chitanţa de la bancă!

- Indiferent de situaţie, nu depuneţi mai târziu de 15.08.2010!

- Pentru orice nelămurire, vă rugăm să ne contactaţi înainte de a face plata!


MASĂ

Meniul taberei este unul foarte complex, sănătos şi gustos! De asemenea, fiecare va putea primi atât cât are nevoie. Nimeni nu are motive să se îngrijoreze cu privire la hrană sau să-şi facă planuri de rezervă. Cu alte cuvinte, va fi hrană din belşug şi de calitate! De aceea, vă recomandăm să nu aduceţi niciun fel de suplimente alimentare în tabără.

Una dintre dimensiunile acestei tabere vizează încurajarea unui stil de viaţă sănătos, fără gustări între mese şi fără dulciuri nesănătoase. De aceea, suplimentele de acasă nu vă sunt de folos, ci, dimpotrivă, afectează negativ implementarea modelului taberei. De asemenea, administraţia Centrului de Tineret ne solicită să nu fie aduse suplimente alimentare pentru că nu există locuri adecvate pentru depozitare.

Vă mulţumim pentru încredere şi vă garantăm o hrană vegană binecuvântată de Dumnezeu!

 

CAZARE

În momentul înscrierii în tabăra biblică, puteți opta pentru camera în care doriţi să fiţi cazat. În momentul înscrierii dumneavoastră, vor fi verificate locurile încă disponibile şi dintre acestea veţi putea alege locul pe care îl doriţi. Datorită unei modificări de ultimă oră a schiței, suntem nevoiți să facem unele modificări. Iată cum arată în prezent schema de cazare la Moeciu.

Etajul 1:

- camerele 101 (4 locuri fete), 102 (4 locuri fete), 103 (4 locuri), 104 (6 locuri), 105 (4 locuri), 106 (2 locuri), 107 (2 locuri), 108 (2 locuri), 109 (indisponibilă) şi 110 (2 locuri fete).

Etajul 2 (fete):

- camerele 201 (4 locuri), 202 (4 locuri), 203 (4 locuri), 204 (6 locuri), 205 (4 locuri), 206 (2 locuri), 207 (2 locuri), 208 (2 locuri), 209 (2 locuri) şi 210 (2 locuri).

Mansardă:

- 7 camere de 2 locuri și 6 camere de 1 loc

 

MIJLOACE DE TRANSPORT

Iată câteva detalii legate de mijloacele de transport în comun. Pentru a ajunge la Centrul de tineret de la Moeciu de Sus, trebuie să:

- sosiţi în Gara Braşov (dacă veniţi cu microbuzul, asiguraţi-vă că ştiţi unde trebuie să coborâţi pentru a ajunge uşor la obiectivul următor);

- vă deplasaţi la Autogara Bartolomeu. Pentru a ajunge acolo, trebuie luat autobuzul 23 barat (din Gara Braşov), a cărui staţie este undeva în partea dreaptă a gării. Coborâţi la Autogara Bartolomeu (punct de reper este stadionul, care este amplasat lângă Autogara Bartolomeu). Din Autogara Bartolomeu pleacă autobuze din jumătate în jumătate de oră spre Moeciu de Jos (Moeciu de Jos este dincolo de Bran, iar costul unui bilet este 3,5 RON);

- luaţi un autobuz spre Moeciu de Sus. Din Moeciu de Jos pleacă autobuze spre Moeciu de Sus (ultima staţie este la aproape 2 km de Centrul de tineret), dar nu au un program precis şi vin destul de rar. Destul de sigure sunt cele de la orele 13:30 şi 16:00. Costul unui bilet este de 1,5 RON.

În situaţiile în care nu va fi absolut nicio altă posibilitate, vom incerca să fiți transportaţi din Moeciu de Jos sau din Moeciu de Sus cu o maşină din tabără. Aceste situații, însă, vor fi excepționale.


[Înapoi]